over armadi

over armadi

Wat we doen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van keukens, badkamermeubels, dressings, home offices, media centers en andere kasten op maat. We hebben een jarenlange ervaring en zijn actief in gans Vlaanderen.

Waarom kiezen voor Armadi?

We zijn een lokaal bedrijf dat garant staat voor een uniek en op maat gemaakt product. Al onze maatmeubels worden ontworpen door een ervaren architect, die niet alleen zorgt voor een esthetisch hoogstaand ontwerp, maar die bovendien rekening houdt met alle structurele aspecten van de woning.

We zorgen voor het totale project en voor alle werken die nodig zijn om het te realiseren:
ook pleister- en tegelwerken, electriciteit, loodgieterij, ruwbouwwerken, …
U hoeft zich over dit alles geen zorgen te maken. We werken uitsluitend met ervaren vaklui die kwaliteitsvol werk leveren.

Met Armadi bent u in de handen van specialisten die advies kunnen geven en hoogwaardige producten leveren waar u kan op vertrouwen.

onze werkwijze

Oriëntatie op locatie

Tijdens een eerste gesprek leren we elkaar kennen, luisteren we naar uw verhaal en bespreken we al uw wensen. Deze eerste ontmoeting gaat bij voorkeur door op locatie. Op deze manier voelen wij de ruimte aan en krijgen wij een goede impressie van de behoeften.

Een eerste ontwerp

Aan de hand van al deze informatie werken we samen met u een eerste ontwerp uit. In deze plattegronden, aanzichten en 3D-beelden worden uw wensen omgezet in werkelijkheid. Samen overlopen we dit ontwerp en sturen we bij naargelang uw voorkeuren. Net zolang tot het droominterieur, kast of keuken op punt staat.

Kleuren, materialen en prijs

Samen stemmen we kleuren, materialen en de prijs af op uw wensen en smaak. Elke keuken of inbouwkast wordt ontworpen specifiek voor de ruimte waarvoor ze bestemd is. Innovatief ontwerp, slimme opbergideeën, smaakvolle en kwalitatieve materiaalkeuzes en aandacht voor de kleinste details, zijn ons handelsmerk.

Transparante samenwerking

Gedurende het volledige project staan we klaar met begeleiding en advies. We volgen de werf op en zorgen dat de gemaakte afspraken worden nageleefd. Kortom, we nemen de tijd om iets speciaals te creëren voor uw woning. Ons vast aanspreekpunt zorgt ervoor dat de communicatie over het volledige project transparant is en vlot verloopt.

Oplevering 

Wanneer het project af is, controleren we dit samen om zeker te zijn dat alles tot in de puntjes is afgewerkt, zoals afgesproken.

ons portfolio